CORE - ett ledarskapsprogram för kvinnor
 
::OM CORE::PROGRAM::REFERENSER::KONTAKTA OSS::KALENDARIUM::BOKA NU::START
::METOD::HISTORIK::VILKA VI ÄR

 transparant

PRODUCERAD AV PODIUM


Det personliga ledarskapet - CORE

Vill du bli mer entreprenöriell? Core inspirerar och guidar kvinnor som vill utveckla sig som entreprenör eller intraprenör. Vi lever i en enormt komplex tillvaro idag med oändliga valmöjligheter. Genom Core får vi hjälp att navigera i den komplexiteten genom att söka grunden i oss själva. Med självkännedom och genom att följa vår passion blir vägen framåt mycket enklare. 

Entreprenöriell - vad är det?
En entreprenör definieras oftast som en person som driver ett företag. Att vara entreprenöriell enligt Coremetoden är att känna sig fri att skapa sitt eget liv och våga förverkliga sina drömmar. Att våga tänka stort och sluta se sig som ett offer för omständigheterna. Ytterst handlar det om att leva ett mer självförverkligat liv där passion, livsglädje och njutning är de vägledande principerna. Att vara entreprenöriell handlar också om att kunna skapa sig en försörjning genom det man är passionerad för. Vare sig du startar eget, redan driver företag eller arbetar i ett företag eller en organisation.

För entreprenörer och intraprenörer
Kanske driver du redan ett företag, eller har en affärsidé som väntar på att förverkligas, eller vill komma vidare i din karriär. Kanske arbetar du i en verksamhet som är idédriven och där du vill och kan bidra i högre grad. Core är en metod som sätter igång mognadsprocessen så du kan fullfölja dina visioner.

Programmet genomförs under fem månader där vi varvar teori, coaching, meditation och yoga med passion och lust. Vi håller till i en stimulerande miljö i Stockholm. Här lyfter vi fram din entreprenöriella och kreativa ådra och tillsammans arbetar vi för att stärka din personliga drivkraft. Du kan också välja att gå en två-dagars workshop eller skräddarsy ditt eget program.

För kvinnor av kvinnor
Core är utvecklat för kvinnor av kvinnor. Kvinnor drivs inte av samma saker som män. Vi startar och driver inte företag på samma sätt som män. Kvinnor behöver mer än en bra idé. Vi behöver se hur idén hänger ihop med vår livssituation och om möjligt, något som är ännu viktigare, med personen vi är och vill vara. Det är också en av anledningarna till att kvinnor lämnar de traditionella jobben i allt högre utsträckning. Enligt många undersökningar startar kvinnor företag för att de vill kunna bestämma över sina egna liv.

Boka nu
Läs mer om Cores olika program.

upp»

 

 transparant
GREVGATAN 34     114 53  STOCKHOLM      0708 111 511    Maila här »transparant