CORE - ett ledarskapsprogram för kvinnor
 
::OM CORE::PROGRAM::REFERENSER::KONTAKTA OSS::KALENDARIUM::BOKA NU::START
::METOD::HISTORIK::VILKA VI ÄR

 transparant

PRODUCERAD AV PODIUM


CORE resultat av ett behov

Core utvecklades som ett resultat av en rapport som Lotta Alsén skrev för Svenskt Näringsliv och ESF-rådet i Stockholm, "Morgondagens Arbete 2003", med fokus på kvinnor och entreprenörskap.

Bakgrund
Core är både en metodik och ett program för att inspirera kvinnor att bli mer entreprenöriella och programmet har drivits sedan 2003. Metoden utvecklades och ägs av Lotta Alsén och licensieras på den Nordiska marknaden av Pia Santesson. Projektet Core har utvecklats och genomförts av Creative Futures AB, och tidigare finasierats av huvudsakligen Nutek och Innovationsbron, men även av Vinnova och ESF-rådet i Stockholm.

Idag har närmare 400 personer genomgått Core-metoden och resultaten är oerhört kraftfulla. Av de tidigare deltagarna har idag nästan två tredjedelar startat företag eller blivit befordrade och 90 procent anser att deras liv har blivit bättre. Tillväxtbolagen tar sina idéer och visioner vidare till nästa nivå. 100% anser att CORE stimulerar entreprenörskap.

Det finns ett komplett material framtaget, som inkluderar ett omfattande handledarmaterial med övningar, samt inspirationskort, yoga-dvd och meditations-cd.


PDF Morgondagens Arbete

Rapporten "Morgondagens Arbete 2003" utgör delvis grunderna i Core. Den skrevs av Lotta Alsén för Svenskt Näringsliv och ESF-rådet i Stockholm, med fokus på kvinnor och entreprenörskap.

  

 

 transparant
GREVGATAN 34     114 53  STOCKHOLM      0708 111 511    Maila här »transparant