CORE - ett ledarskapsprogram för kvinnor
 
::OM CORE::PROGRAM::REFERENSER::KONTAKTA OSS::KALENDARIUM::BOKA NU::START
::METOD::HISTORIK::VILKA VI ÄR

 transparant

PRODUCERAD AV PODIUM


Vilka vi är - CORE

Pia SantessonPia Santesson
I Norden drivs Core av Pia Santesson. Hon är utbildad och certifierad coach enligt ICF (International Coach Federation) med en högre  utbildning inom kommunikation och ledarskap i botten samt är utbildad yogalärare. Pia coachar ledare, konsulter och kvinnliga entreprenörer som stöd i deras professionella och personliga utveckling. Hon har 30 års erfarenhet från näringslivet, de senaste tolv åren som ledare, primärt inom konsultverksamhet. Pia driver idag Amazing Leaders, tillsammans med fem partners, ett tillväxtbolag inom organisations- och ledarutveckling.

Core drivs genom Creative Futures AB som är generalagent för Core i Norden. Företaget startade 1997 och drivs av Pia Santesson. Verksamhetens fokus är personligt skapande där coaching är ett centralt verktyg, oavsett om vi jobbar med individer eller grupper.
  

Lotta Green
Lotta Green jobbar tillsammans med Pia som rådgivare i Core. Hon är utbildad och certifierad coach enligt ICF och har också en beteendevetenskaplig universitetsutbildning samt en högre utbildning inom kommunikation och ledarskap.

Lotta har många års erfarenhet från näringslivet både som konsult och ledare. Hon har bl a drivit en framgångsrik webbyrå som hon sålde för några år sedan. Idag driver hon Amazing Leaders, tillsammans med Pia och ytterligare 4 partners. 

Lotta arbetar både individuellt och i grupp med coachning och karriärutveckling för bl a entreprenörer, ledare och ledningsgrupper. Hon har sedan 2010 drivit ledarprogrammet med coachande ledarskap för arbetsledande journalister för Svenska Journalistförbundet.

Lotta Alsén
Core togs fram och grundades av Lotta Alsén. Lotta Alsén är ledarskapscoach, föreläsare och coachar idag  vd:ar i Hollywood, samtidigt som hon bygger sitt företag i USA, Quickenings, www.quickenings.com. Hon har en magister i Internationell Ekonomi, är yogalärare samt sångerska. Lotta var en av grundarna tillika vd för Internetbolaget MsFreckles, och har startat och drivit flera bolag. Hon är författare till boken Don't Panic, skriven tillsammans med Troed Troedson. Lotta bor  i USA och har pendlat sedan 2003 för att kunna driva Core i Sverige.

Lotta utvecklade metoden Core år 2003 utifrån ett program hon tog fram med tre amerikanska coacher, för att inspirera kvinnor att bli  entreprenörer. Lotta utvecklade metoden och tog över den till Sverige i samband med en rapport hon skrev om Framtidens entreprenörskap och  Kvinnor, på uppdrag av Svenskt Näringsliv och ESF-rådet i Stockholm. Genom Creative Futures  kontrakterade Lotta Emma Wistrand för att  hjälpa till att driva och utveckla Core i Sverige. Lotta har kontinuerligt utvecklat metoden genom det arbete hon parallellt har bedrivit i USA. Lotta Alsén licensierar nu metoden Core till Pia Santesson, via Creative Futures, och kommer att fungera som aktiv rådgivare till Pia Santesson, och till Core.

Emma WistrandEmma Wistrand
Emma Wistrand har tillsammans med Lotta Alsén utvecklat Core i Sverige. En del av hennes arbetet har bestått i att skapa miljöer som stimulerar till stora tankar och samtidigt får människor att må bra och känna sig trygga. Emma är socionom och kommunikationsstateg. Hon drivs av att få människor att leva sina liv levande.


  upp»

 

 transparant
GREVGATAN 34     114 53  STOCKHOLM      0708 111 511    Maila här »transparant